Avainasiakkuus palkitsee

Rajamäen apteekki on Avainapteekki. Liittyessäsi avainasiakkaaksi saat apteekkimme keskittämisedut ja kuukausittain vaihtuvat tarjoukset.

Avainasiakkaaksi pääset helposti täyttämällä liittymislomakkeen apteekissamme. Liittyminen on maksutonta. Liittymisen jälkeen saat apteekistamme Avainasiakkuudestasi kertovan pienen tarran. Voit kiinnittää tarran Kela-korttiisi, jolloin se on kätevästi mukanasi kun asioit apteekissamme. Avainasiakkaaksi tunnistautumalla varmistat mahdollisimman nopean ja asiantuntevan palvelun Avainapteekissasi sekä kaikki Avainasiakasedut.

Avainasiakkaana keräät ostoistasi ostohyvitystä

Avainasiakkaan kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Saat senhetkisen kertymäsi mukaisen alennuksen Avainasiakaskortilla suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Ostohyvitys karttuu omasta Avainapteekistasi, josta saat myös ostohyvitysalennuksen. Kuukausittain vaihtuvat avainasiakastarjoukset ovat kuitenkin voimassa kaikissa Avainapteekkien toimipisteissä ympäri Suomen.

Ostohyvitysalennuksen saat heti kassalla

Ostot kalenterivuodessa       Alennus-%

50−100 €                                  1 %
101−200 €                                2 %
201−300 €                                3 %
301−500 €                                4 %
> 500 €                                      5 %

Vuosikertymän seuranta eduksesi

Avainasiakkaana voit helposti seurata reseptilääkkeit­tesi omavastuuosuuden vuosikertymää. Myös monet Avainapteekkisi tarjoamat lisäpalvelut ovat merkittävästi edullisempia Avainasiakkaille. Kysy tarkempia tietoja näistä eduista hekilökunnaltamme.

Lääketurvallisuus ennen kaikkea

Kaikki apteekissamme tekemäsi ostotietosi tallentuvat asia­kasrekisteriimme, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Asiantunteva henkilökuntamme pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopi­vuuden sekä ottamaan huomioon myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeallergiat ja yliherkkyydet.


EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen asiakasrekisterin tietosuojaseloste: Rajamäen apteekin asiakasrekisterin tietosuojaseloste